Dorpsgarage Elshof

Wij zijn Dorpsgarage Elshof

Aangenaam

Dorpsgarage Elshof werd opgericht in 2009. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, aangedreven door een bedreven team met een sterke passie voor auto’s, techniek, kwaliteit, maar vooral: mensen.

Vanuit onze modern aangeklede vestigingen, bedienen we klanten uit de directe omgeving. En daarbuiten. Bij Elshof telt alleen het allerbeste. Dit geldt voor onze apparatuur, service én expertise.

Dorpsgarage Elshof stelt klantgerichtheid voorop. Bij ons is er geen sprake van complexiteit of eigenzinnigheid. Het team laat zich kenmerken door authenticiteit, persoonlijkheid en bedrijvigheid. Onze lijnen zijn kort, de termijn relaties lang. Wij doen wat wij zeggen, en zeggen wat wij doen. Of het nu gaat om het bieden van een gedegen mobiliteitsadvies op maat, of om het perfect afstellen van een prachtig pk-monster; bij Elshof verrichten we ons vak zichtbaar met veel plezier. Kortom: als een traditionele dorpsgarage met een vertrouwd en intiem karakter, maar dan overgoten met een eigentijdse saus.

Benieuwd wat onze klanten zeggen? Bekijk de reviews op Feedback Company.

“Wij helpen de klanten niet van A naar B, maar van A tot Z”

Team Elshof is vooruitstrevend op alle mogelijke fronten, en levert een compleet dienstenpakket om de autorijder van nu zoveel mogelijk te faciliteren en te ontzorgen. Wij helpen de klanten niet van A naar B, maar van A tot Z.

Elshof beschikt over jonge, talentvolle professionals en ervaren specialisten, die stuk voor stuk het beste met u en met uw auto voor hebben. De deskundigheid van onze medewerkers is altijd up-to-date. Door regelmatig bijscholing te volgen kennen zij alle ins en outs, en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op automotive gebied.

Bij Dorpsgarage Elshof kunt u rekenen op producten en diensten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Want autorijden moet vooral leuk blijven.

Onze werkwijze is al even helder als onze visie: respectievelijk oplossingsgericht en gericht op optimale klantbeleving. Beleef ‘een dagje’ Dorpsgarage Elshof zelf; klik op de video! Op onze dienstenpagina kunt u meer vinden over wat wij voor u kunnen betekenen.

Menukaart Contact opnemen Afspraak maken

Gijs v/d Gouw

Service adviseur Brummen / 1ste autotechnicus / APK Keurmeester

Sinds 2014 werkzaam bij Elshof. Gijs steekt graag zijn handen uit de mouwen. Zijn flexibele houding gebruikt hij in zijn vrije tijd door zoveel mogelijk ballen uit het doel te houden. Onder werktijd scoort Gijs met zijn behulpzaamheid. Zijn buitengewone passie voor pk-geweld steekt hij bovendien niet onder stoelen of banken. Dus met name als het om het onderhouden of repareren van snelle auto’s gaat, zet Gijs gewillig de hoogste versnelling in!

Guido Zomer

Service adviseur Voorst / 1ste autotechnicus / APK Keurmeester / Eigenaar

Serviceadviseur Voorst. Sinds oktober 2018 werkzaam bij Elshof. Guido neemt geen genoegen met tevreden klanten. Pas wanneer hij diens verwachtingen weet te overtreffen, dan is deze perfectionistische mensenmens ook tevreden. Guido krijgt er een geweldige kick van wanneer het zijn team lukt om op de drukste dagen alle geplande werkzaamheden 100% uit te voeren. “Ziezo!” klinkt het dan. Zolang hij er een passie voor heeft, geeft gezinsman ‘Gizo’ alles.

Wesley Spijkerman

Service adviseur Eerbeek / 1ste autotechnicus / APK Keurmeester

Sinds eind 2017 werkzaam bij Elshof. Wesley slaat de spijker op zijn kop als het om klanttevredenheid gaat. Behalve dat hij alles van (voornamelijk Franse) auto’s weet, zet hij zich voor iedere klus vol gas in. Bovendien gaat het benzine harder door zijn aderen stromen wanneer Wesley kennis opdoet van nieuwe technologische systemen. 

Marco Peters

Allround manager / Wagenparkbeheerder / Monteur

Allround manager. Sinds september 2018 werkzaam bij Elshof. Marco is de extra hand die de serviceadviseurs op beide vestigingen regelmatig tekort komen. Ook de monteurs kunnen tijdens piekmomenten op zijn ondersteuning rekenen. Een retourtje Brummen – Eerbeek kan Marco ‘Petey’ inmiddels dromen. Van deze creatieve man wordt dan ook een enorme flexibiliteit verwacht. Gelukkig is het juist de adrenalinestoot die de sportieve avonturier helpt om iedere spoedklus razendsnel te klaren.

Jeroen Stein

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

sinds 2015 werkzaam bij Elshof. Jeroen is pas tevreden als zijn klanten dat ook zijn. Met uiterste precisie en zorgzaamheid controleert en repareert hij auto’s op alle mogelijke fronten. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. In zijn vrije uurtjes traint Jeroen zijn nauwkeurige ‘zoekantennes’ door middel van geocaching. Daarnaast trekt hij er regelmatig op uit met zijn fiets. Jeroen laat geen stukje terrein onbenut!

Jeroen Pasman

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Automonteur, sinds 2016 werkzaam bij Elshof. Oud-klasgenoten noemen hem ook wel ‘pino’, vanwege zijn lengte. Daarmee doen ze Jeroen duidelijk tekort. Het autohart van deze meelevende, harde werker gaat sneller kloppen wanneer hij zich buigt over brullende motoren. Maar het vrolijkst wordt hij nog van gelukkige klanten. En slooft Jeroen zich niet uit op zijn werk of in de sportschool, dan zet hij wat graag zijn tanden in lekker eten. Geef hem eens ongelijk!

Tim Zweers

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

1e Autotechnicus, APK-keurmeester en Diagnose Specialist. Sinds september 2019 werkzaam bij Elshof. Tim is een heuse ondernemende, sociale levensgenieter met affiniteit voor techniek, motorische voertuigen en innovatie. En dit werkt ook door in zijn vakgebied, want zoals hij zegt: “Het mooiste en lekkerste gevoel blijft toch altijd als je na een reparatie de motor start en die weer als een zonnetje loopt!” Tim deinst zéker niet weg voor de meer complexe projecten en grijpt deze gewillig met beide handen aan.

Danny Fukkink

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Collin Hofman

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Allround autotechnicus. Sinds september 2018 werkzaam bij Elshof. Collin roept van zichzelf weleens gekscherend dat hij autistische trekjes vertoont, maar daarmee bedoeld hij vooral dat zijn perfectionisme overal in te herkennen is. Met zijn rustige karakter en uitstekende gevoel voor humor, is de balans gelukkig niet ver te zoeken. Dat Collin een man van de balans én de techniek is, komt tevens terug in zijn passie voor martial arts.

Tom Schurink

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Jos Berendsen Oud Lammers

Administratie / Duizendpoot

Tom Boerkamp

Leerling technisch specialist

Koen Noordhuizen

Leerling technisch specialist

Tycho Muller

Chef Reconditioneerder

Sinds 2015 werkzaam bij Elshof. Tycho alias ‘de tijger’ geeft net dat beetje extra glans aan de werkplaats. De ijverige schoonmaakmanie gaat als een beest tekeer wanneer hij een reinigingsmiddel in handen krijgt. Dankzij Tycho wordt elk spoortje op de apparatuur vakkundig verwijderd. Na zijn komst is er geen vuiltje meer aan de vloer. Buiten werktijd pingelt Tycho graag op zijn gitaar, maar de sound van een mooie auto klinkt hem pas écht als muziek in de oren

Shaquille Rogers

Auto poetser / Reconditioneerder

Ruben Elshof

Eigenaar / Operationeel directeur

Ruben is een geboren ondernemer. Als oprichter en eigenaar van Elshof, voert hij met veel bezieling de dagelijkse leiding over zijn team. Zijn perfectionisme en structuur kent geen grenzen. Ruben is op zijn best als alles volgens planning verloopt. Intern, maar ook daarbuiten, wanneer zijn marketingacties leiden tot de gewenste resultaten. Tijd voor hobby’s als skiën, hardlopen en fietsen is er misschien minder dan hij zou willen. Maar hij haalt veel energie uit een goed lopende onderneming. “Daar doen we het voor!”

elshof

Hans Hendriks

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds 2014 werkzaam bij Elshof. Hans is van alle markten thuis; sportief gezien, in privésferen én op de werkvloer. Een echte familieman met een voorliefde voor voetbal en een geweldige passie voor zijn grootste hobby: auto’s. Voor Hans is een dag zonder technische storingen als een dag niet geleefd. Zijn gedrevenheid neemt onbegrensde waarden aan. Hans is een vakidioot pur sang; hij laat geen (technische) vraag onbeantwoord!

Ilse Derijks

Reconditioneerder

Sinds november 2018 werkzaam bij Elshof. Ilse is de schoonmaakheldin in Brummen en zorgt ervoor dat de werkplaats en het kantoor er spik en span uitzien. Dit doet ze met kwaliteit en aandacht voor detail. Wellicht dat we in de toekomst nog eens met een grootse uitvinding van haar gaan schoonmaken, want doordeweeks studeert Ilse Technicus Human Technology! In de vrije tijd zit ze graag met haar neus in een goed boek, Engelstalig is ook wel aan haar besteed.

Gijs Honders

Technische ondersteuning / Duizendpoot / Catering

Technische ondersteuning. Sinds 2013 vrijwilliger bij Elshof. Gijs is het vertrouwde gezicht van en ‘stille’ kracht achter de Dorpsgarage. Vanaf de start is hij op vrijwillige basis nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming. Met zijn jarenlange ervaring en kritische oog, zet deze technische duizendpoot alle collega’s moeiteloos op scherp. Ingewikkelde storingen zijn Gijs zeker toevertrouwd. Bouwt hij niet aan sympathie, dan wel aan zijn huis.