Chiptuning Eerbeek

Wat is chiptuning en is het veilig? Wij vertellen het je graag. Door middel van chiptunen wordt er een betere prestatie geleverd door de auto. De automotor wordt namelijk aangestuurd door een ECU-computer waarvan de software middels chiptuning optimaal wordt afgesteld. Naast een toename van vermogen, trekkracht/ koppel en rijcomfort boeken we ook resultaat op het gebied van brandstofbesparing. Het rijplezier neemt door al deze voordelen natuurlijk fors toe!

Hoe werkt chiptuning?

Allereerst brengen we de originele prestaties in kaart. Op basis hiervan en met de originele voertuigdata als uitgangspunt realiseren we een individuele optimalisatie per voertuig. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle van invloed zijnde facetten hierbij optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor zit jij weer graag in de auto en zul je versteld staan van alle resultaten.

De voordelen van chiptuning in Eerbeek

Zo gezegd heeft chiptuning een positief effect op jouw auto, maar vooral ook op jouw rijplezier, maar wat zijn dan precies de voordelen van chiptuning van jouw auto in Eerbeek? Wij hebben het voor je opgesomd.

  • Extra rijcomfort
  • Meer souplesse
  • In iedere versnelling merkbaar meer trekkracht en een groter werkgebied
  • Uitsluitend maatwerk chiptuning geheel naar eigen wens of voorkeur samen te stellen
  • Tot 35% meer koppel/ vermogen
  • Wij geven op al onze softwarediensten een unieke garantie policy; levenslange garantie

Wil jij bovenstaande punten ook ervaren tijdens het rijden? Kom dan eens langs bij onze garage in Eerbeek en wij kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van chiptuning in Eerbeek?

Wij informeren je graag over alle mogelijkheden omtrent chiptuning voor jouw auto. Neem dus gerust contact met ons op of maak een afspraak en wij zien je graag snel bij Dorpsgarage Elshof in Eerbeek. Onze specialisten gaan graag jouw auto tunen om jouw meer rijplezier te geven! Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag werken wij volgens afspraak. Tot dan!