Chiptuning Brummen

Waarom zou je jouw auto laten chiptunen? Het levert veel voordelen op, want jouw auto levert daardoor betere prestaties. Door middel van chiptunen wordt de software van de ECU-computer afgesteld. De motor wordt door deze software aangestuurd. Als de software beter wordt afgesteld, ontstaat er een toename van vermogen, trekkracht en koppel en rijcomfort. Ook zal er bespaard worden op brandstof. Dit is toch mooi meegenomen? Bij Dorpsgarage Elshof ben je aan het juiste adres voor auto tuning, want wij zorgen er graag voor dat jij meer plezier krijgt tijdens het rijden!

De uitvoering van chiptuning in Brummen

Door de uitvoering van chiptuning brengen we de originele prestaties in kaart. Met deze huidige prestaties en de nieuwe voertuigdata realiseren we de optimalisatie van jouw auto. Per toerental en per gaspedaalstand worden alle elementen op elkaar afgestemd zodat alles goed met elkaar in verbinding staat. Uiteindelijk draait jouw auto hierdoor een stuk beter. Wat precies? Je leest het hieronder.

Waarom chiptuning een goed idee is

Hierboven hebben wij uitgelegd wat er precies gedaan wordt tijdens het chiptunen, maar wat levert het precies op?

  • Extra rijcomfort
  • Meer souplesse
  • In iedere versnelling merkbaar meer trekkracht en een groter werkgebied
  • Uitsluitend maatwerk chiptuning geheel naar eigen wens of voorkeur samen te stellen
  • Tot 35% meer koppel/ vermogen
  • Wij geven op al onze softwarediensten een unieke garantie policy; levenslange garantie

Wil jij dit ook? Laat dan je auto chiptunen door onze talentvolle en jonge autospecialisten. Zij geven je graag meer rijplezier.

Kwaliteit en maatwerk door Dorpsgarage Elshof

Wij leveren graag voor iedereen kwaliteit en maatwerk, zodat ieders auto weer geheel naar wenst rijdt. Geef daarom door wat er ontbreekt, of wat voor probleem jouw auto heeft. Wij kijken naar de mogelijkheden en lossen alles voor je op. Hierdoor kun jij weer fijn in jouw auto rijden. Wij chiptunen jouw auto graag! Onze garage in Brummen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Wij ontvangen je graag voor chiptuning.