Ben jij op zoek naar een garage in Brummen of omgeving?

Ben jij op zoek naar een garage in Brummen of omgeving?

Is het weer tijd voor de APK keuring? Wil je jouw winterbanden laten omwisselen voor zomerbanden? Of wil je om een andere reden je auto laten aanpassen, onderhouden of repareren? Autobedrijf Elshof is je graag van dienst. Wij zijn een garage nabij Brummen (met een garage in Eerbeek) die alle mogelijke diensten op het gebied van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aanbiedt. Onze garage nabij Brummen typeert zich als een typische dorpsgarage op alle mogelijke facetten. Aan de andere kant zijn we ook een moderne garage nabij Brummen, die over de nieuwste apparatuur en gereedschappen beschikt en goed op de hoogte blijft van de recentste ontwikkelingen in de auto-industrie. We hebben diverse autodoktoren in dienst die jouw auto optimaal kunnen verzorgen. We denken dat voorkomen beter is dan genezen en met die mentaliteit gaan we ook altijd te werk. Na afloop van de werkzaamheden kun jij dus weer met een gerust hart autorijden. Wil jij een afspraak in plannen bij onze garage nabij Brummen? Dan kun je daarvoor gerust even contact opnemen.

Veilig auto kunnen rijden in een auto die naar behoren werkt begint bij goed onderhoud. Wij geven jouw auto de aandacht die het verdient, of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote onderhoudsbeurt. Onderhoud bij onze garage nabij Brummen richt zich niet enkel op het herstellen van huidige problemen, maar ook op het opsporen van eventuele nieuwe problemen. Zo wordt erger voorkomen. Als er toch schade aanwezig is dat hersteld dient te worden nemen we die reparatie graag voor onze rekening. Daarbij wordt in sommige gevallen samengewerkt met erkende en gespecialiseerde schadeherstelbedrijven, voor een optimale dienstverlening. Kom je daardoor tijdelijk zonder auto te lenen? Dan kun je simpelweg gebruik maken van onze leenautoservice!

Onze diensten

Onder de dienstverlening van onze garage nabij Brummen vallen onder meer de volgende diensten:

 • APK keuring;
 • Reparatie;
 • Periodiek onderhoud;
 • Remmenservice;
 • Diagnose / uitlezen;
 • Airco onderhoud en airco-cleaning;
 • Ultrasone interieurreiniging;
 • Zomer-/winterbanden verwisselen;
 • 4-wieluitlijning;
 • Schadeafhandeling;
 • Carkit / radio inbouwen;
 • Chiptunen;
 • Roetfilter problemen;

Over Autobedrijf Elshof

Autobedrijf Elshof is een garage nabij Brummen die in 2009 werd opgericht. Als traditionele dorpsgarage kenmerkt onze garage nabij Brummen zich door zijn vertrouwde en intieme sfeer, korte lijnen en persoonlijke benadering. Van ons mag je verwachten dat we doen wat we zeggen. We zijn werkzaam voor klanten uit de gehele omgeving van Eerbeek en hebben al diverse langlopende relaties met klanten. Maar hoe lang je ook al klant bij ons bent, altijd staan we klaar om jou niet van A naar B te helpen, maar van A tot Z bij te staan!

Neem gelijk contact op om een afspraak te maken!

Wil je meer weten over wat we bij onze garage nabij Brummen voor je kunnen betekenen? Of zou je graag direct een afspraak maken? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0313-769073. Op werkdagen zijn wij tussen 8.30 uur en 17.30 uur bereikbaar. Ook kun je een bericht per e-mail sturen, via het contactformulier op onze website of via whats-app (stuur je bericht dan naar 06-16040676).

Contact opnemen     Afspraak maken