Corona

Wij zijn gewoon open volgens de normale openingstijden.

CORONAโ€ฆ.in de astronomie is dit een krans van licht die je rond de zon ziet tijdens een volledige zonsverduistering. Een bijzonder mooi natuurverschijnsel zou je denken. Het Corona-virus waar we nu mee geconfronteerd worden, brengt voor velen hele andere gevoelens los.

Corona maakt ons bewust en vraagt van ons om in deze voelbare duisternis elkaar licht te brengen en de verbinding met elkaar aan te gaan. Iets wat we in de huidige hectische, individualistische maatschappij soms veel te weinig doen. We mogen meer naar elkaar omkijken, want samen staan we sterk! Mobiel blijven is hierbij van belang om je medemens en naasten te kunnen helpen. Wij zorgen dat jij daar van op aan kunt!

Met alle liefde halen wij jouw auto op en brengen deze ook weer terug. En mocht jij nu door omstandigheden de deur niet uit kunnen of mogen, dan helpen wij jou graag een handje door bijvoorbeeld boodschappen voor jou te halen. Klanten met vitale beroepen verlenen wij voorrang, zodat zij primair kunnen doen wat nodig is in de situatie waarin wij verkeren.

* Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om verspreiding en besmetting tegen te gaan, door ons te houden aan de gestelde maatregelen als onder meer gepaste afstand bewaren en extra hygiรซne toe te passen. Daarnaast stimuleren wij onze jongens om te zorgen voor een optimale weerstand.

Onze maatregelen tegen Corona

  • Helaas is er geen toegang meer tot de werkplaats, de deuren blijven dicht.
  • Maximaal 2 personen tegelijk in het kantoor en minimaal 1,5 m afstand (even buiten wachten als iemand je voor is).
  • Geen haal en brengservice meer, alleen hoge uitzondering en niet met meer dan 1 persoon in de auto..
  • Wij wassen zoveel mogelijk onze handen.
  • De deurgrepen houden wij extra schoon.ย 
  • Wij houden zoveel mogelijk 1,5 m afstand van elkaar
  • Wij werken zoveel mogelijk met handschoenen aan.