BOVAG Autobedrijf van het Jaar

Feest! 

Dorpsgarage Elshof door naar de finale Onafhankelijke Autobedrijf van het jaar 2022

Wij zijn super blij! In december 2021 maakten wij bekend dat wij zijn genomineerd in de Top 10 van de door BOVAG jaarlijkse georganiseerde verkiezing voor Beste Onafhankelijke Autobedrijf van het jaar 2022. Deze week kregen wij het geweldige bericht dat we door zijn naar de finale in de Top 3! 

Tijdens deze verkiezing hebben we het mogen afleggen tegenover 3200 andere onafhankelijke autobedrijven die lid zijn van BOVAG. We zijn dan ook enorm vereerd en trots dat we met het gehele team van Dorpsgarage Elshof tot de laatste drie finalisten behoren!

Dat we in de Top 3 zijn geëindigd heeft Dorpsgarage Elshof volledig te danken aan de ongelofelijke en stabiele inzet van het hele team! In de afgelopen periode is Dorpsgarage Elshof onder de loep genomen door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook zijn wij bezocht door zogeheten Mystery Shoppers. De resultaten hiervan zijn beoordeeld door een vakjury. Om tot winnaar benoemd te kunnen worden, worden wij en de twee andere finalisten in de komende tijd bezocht door de vakjury onder leiding van de ANWB. De winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022 wordt uiteindelijk bekend gemaakt op 28 juni 2022 tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG. 

Hoe het ooit begon. 

Ruben Elshof creëerde in 2009 in de schuur van zijn ouders zijn eerste garage. Vanuit daar heeft hij een loyaal klantenbestand ontwikkeld. Velen zijn er nog vanaf het eerste uur, maar ook nieuwe klanten weten de weg te vinden naar de inmiddels drie tellende vestigingen van Dorpsgarage Elshof in Eerbeek, Brummen en Voorst. 

De vertrouwde gezichten in de garages vormen al jarenlang een ijzersterk team om onze dorpen mobiel te houden en dit op een zo zorgeloze en prettige manier te doen. Het team streeft altijd naar het leveren van de beste kwaliteit en blijft altijd kritisch op het eigen werk, zodat de klant veilig en vertrouwd op weg kan. Ons motto is ook om jouw dag weer een stukje leuker te maken!

Ruben zelf werkt tegenwoordig al geruime tijd achter de schermen aan vele facetten van het bedrijf en richt zich volledig op het ondernemerschap als het gaat om onder meer duurzame inzetbaarheid van werknemers, het uitzetten van de strategie en prestatie-indicatoren, het faciliteren van training & opleiding en persoonlijke en professionele ontwikkeling, HR-zaken, innovatie en optimalisatie van werkprocessen, klantbeleving, marketing en het beheer van financiën. 

 

https://mijn.bovag.nl/actueel/nieuws/2022/januari/friese-en-gelderse-finalisten-onafhankelijk-autobe

https://www.brummensnieuws.nl/nieuws/algemeen/23188/dorpsgarage-elshof-door-naar-finale-onafhankelijk-autobedrijf-2

https://www.brummensnieuws.nl/nieuws/algemeen/23032/dorpsgarage-elshof-genomineerd-door-bovag

https://mijn.bovag.nl/actueel/nieuws/2021/december/tien-genomineerden-onafhankelijk-autobedrijf-van-h

https://aftersalesmagazine.nl/werkplaats/tien-kandidaten-autobedrijf-van-het-jaar-2022