Autobedrijf Elshof, dé autogarage van Eerbeek en omgeving

Wil jij je auto langs een autogarage in Eerbeek brengen voor periodiek onderhoud? Of moet jouw auto APK gekeurd worden? Heeft jouw auto schade dat gerepareerd moet worden, of wil je banden laten verwisselen? Voor al deze redenen en meer staat Autobedrijf Elshof voor je klaar. Wij zijn dé autogarage van Eerbeek en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en bieden je een diversiteit aan diensten aan om jouw auto weer optimaal te kunnen laten functioneren. Hoewel we aan de ene kant een traditionele dorps autogarage in Eerbeek zijn, zijn we ook een zeer modern autobedrijf. Met hoogwaardig apparatuur en het best beschikbare gereedschap kunnen onze autodoktoren elke klus klaren. Ook zorgen we altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ins en outs in de auto-industrie. Omdat wij werken volgens het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ kun jij altijd met een gerust hart weer wegrijden vanuit onze autogarage in Eerbeek. Zou je graag een afspraak maken of wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem gerust eens contact op!

Welke diensten levert onze autogarage in Eerbeek?

Een goede verkeersveiligheid begint met een goed functionerende auto. Een auto die naar behoren werkt begint weer bij goed onderhoud. Met onze autogarage in Eerbeek aan je zijde hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het functioneren van je auto. Wij zorgen namelijk dat jouw auto altijd de aandacht krijgt die het nodig heeft, zowel bij kleine reparaties als grote onderhoudsbeurten. Wij pakken daarbij bestaande problemen aan en sporen mogelijk toekomstige problemen op. Voor het herstel van schade werken wij in sommige gevallen samen met erkende en gespecialiseerde schadeherstelbedrijven, om je zo optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook kun je gebruik maken van onze leenautoservice, zodat je niet tijdelijk zonder auto komt te zitten.

Onze autogarage in Eerbeek levert onder meer de volgende diensten:

 • APK keuring;
 • Reparatie;
 • Periodiek onderhoud;
 • Remmenservice;
 • Diagnose / uitlezen;
 • Airco onderhoud en airco-cleaning;
 • Ultrasone interieurreiniging;
 • Zomer-/winterbanden verwisselen;
 • 4-wieluitlijning;
 • Schadeafhandeling;
 • Carkit / radio inbouwen;
 • Chiptunen;
 • Roetfilter problemen;

Over Autobedrijf Elshof

Autobedrijf Elshof is een autogarage in Eerbeek die in 2009 werd opgericht. Wij zijn te typeren als een traditionele dorpsgarage. Dat betekent een persoonlijke benadering en korte lijnen, lange relaties met klanten uit de omgeving van Eerbeek en daarbuiten, een vertrouwde en intieme sfeer in onze autogarage in Eerbeek en altijd verse koffie die voor je klaar staat. Wij zijn er om jou niet van A naar B te helpen, maar van A tot Z te ontzorgen.

Neem gerust eens contact op om een afspraak in te plannen!

Om een afspraak met onze autogarage in Eerbeek te maken of om verder te informeren kun je contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 0313-769073. Verder kun je ons ook bereiken per e-mail, via het contactformulier op onze website of door een bericht via whats-app te sturen naar 06-16040676. Je krijgt dan zo snel als mogelijk een reactie van ons.

Contact opnemen     Afspraak maken