Ben jij op zoek naar een garage in Eerbeek of omgeving?

Garage Eerbeek

Moeten er auto onderdelen vervangen worden? Kan jouw auto wel wat onderhoud gebruiken? Moet er iets gerepareerd worden? Het is in alle gevallen belangrijk om uitermate veilig de weg op te gaan, zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Dit is belangrijk voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers. Niet alleen moet jouw auto veilig zijn, maar moet jij je ook veilig voelen in de auto. Voelt het dus niet goed en denk je dat er iets mankeert? Laat je auto dan voor de zekerheid even nakijken. Wij verzorgen graag het onderhoud van jouw auto en zorgen er voor dat jij weer veilig de weg op kan. Dit kan in onze garage in Eerbeek waar wij altijd voor onze klanten klaar staan. Kom jij ook langs voor een check? Wij hebben de koffie klaar staan!

Dorpsgarage Elshof in Eerbeek

Dorpsgarage Elshof is een dynamisch bedrijf met garages in Eerbeek en Brummen. Wij zijn trots op onze jonge en talentvolle specialisten die altijd weer voor onze klanten klaar staan. Ook in Eerbeek hebben wij een prachtige garage waar wij dagelijks bezig zijn met wat onze passie is. Hoe leuk is het dat wij jou kunnen helpen met onze passie? Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen zodat wij ons beter kunnen specialiseren en altijd de beste service kunnen bieden aan onze klanten. Veilig auto kunnen rijden in een auto die naar behoren werkt begint namelijk bij goed onderhoud. Zonder dat wij 100% zeker zijn van jouw veilige auto sturen wij je nooit de weg op. Check check dubbelcheck is daarom erg belangrijk en daar zullen wij nooit in verzaken.

Onze diensten

Dorpsgarage Elshof in Eerbeek biedt verschillende diensten, om jou helemaal te ontzien omtrent jouw auto problemen. Alle diensten die wij aanbieden zijn als volgt:

 • APK keuring
 • Reparatie
 • Periodiek onderhoud
 • Remmenservice
 • Diagnose / uitlezen
 • Airco onderhoud en airco-cleaning
 • Ultrasone interieurreiniging
 • Zomer-/winterbanden verwisselen
 • 4-wieluitlijning
 • Schadeafhandeling
 • Carkit / radio inbouwen
 • Chiptunen
 • Roetfilter problemen

Welk onderhoud heeft jouw auto nodig en waarbij kunnen wij je helpen? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat onze specialisten alles voor jou oplossen!

Onze kosten en service

Bij Dorpsgarage Elshof kun je rekenen op producten en diensten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Want autorijden moet vooral leuk blijven en daar willen wij je graag bij helpen. Wij hebben daarom een menukaart samengesteld met daarop de prijzen voor het onderhoud van verschillende onderdelen. Op deze manier kun je van tevoren al inschatten hoeveel het onderhoud jou gaat kosten. Wij bieden op deze manier transparantie en dat vinden wij erg belangrijk in het proces. Daarnaast waarderen wij open communicatie en zeggen wij wat we doen, maar doen we ook wat we zeggen. Jouw auto krijgt dus zorg van de hoogste kwaliteit en wij repareren alles wat reparatie behoeft en zorgen dat eventueel andere problemen ook worden aangepakt, zodat jij binnenkort niet weer langs hoeft te komen.

Het totaalpakket bij onze garage in Eerbeek

Als je bij ons komt voor jouw auto reparatie ben jij bij ons te gast. Wij zullen er daarom ook voor zorgen dat alles goed geregeld is. Wij vinden het dus geen probleem als we je ergens moeten ophalen of weer af moeten zetten. Hierdoor hopen wij het volledige totaalpakket te kunnen bieden, waardoor u een goed gevoel krijgt bij onze garage in Eerbeek. Natuurlijk vinden wij het ook leuk om af en toe iets extra’s te doen voor onze gasten, dus daarom bieden wij je altijd vloeistoffen, lampjes, een wasbeurt bij jouw grote onderhoud of bieden wij pechhulp binnen 10km afstand. Dit alles is lokaal geregeld in Eerbeek. Liever een leenfiets of leenauto gebruiken? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Hiermee kun jij gerust nog naar al je afspraken en ben je niet afhankelijk van je eigen auto.

Contact met onze garage in Eerbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw auto? Mogen wij jouw auto repareren? Neem dan nu contact met ons op of kom langs. Onze garage in Eerbeek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag kun je alleen langskomen op afspraak. Bel ons op 0313 769073 of stuur een appje en wij zullen je zo snel mogelijk antwoorden. Vragen stellen via onze website kan natuurlijk ook. Op deze manieren komen wij direct in contact. Liever direct een afspraak maken? Dat kan! Wij ontvangen je graag bij Dorpsgarage Elshof bij onze garage in Eerbeek.

Contact opnemen     Afspraak maken