Goedkope huurauto zonder verborgen kosten.

No-nonsense met scherpe prijzen. Dat is wat je terugvindt bij Autohopper autoverhuur Loenen. Wil jij goedkoop auto huren? Kies dan voor onze Compacte auto met bedrukking vanaf 29 per dag. Goedkope autoverhuur is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden; auto’s kunnen door iedereen gehuurd worden. Heb je binnenkort een weekendje weg? Neem contact met ons op of kom langs.

Huur nu een auto zonder gedoe bij Autoverhuur bedrijf Autohopper Loenen!

Met je gezin op autovakantie? Bij Autohopper Autoverhuur Loenen huur je een auto zonder gedoe. Wij houden niet van kleine lettertjes, maar wel van duidelijke voorwaarden en scherpe prijzen. Zo kun je bij ons goedkoop een auto of bus huren, een zakelijke auto leasen of om te kiezen om te shortleasen. Van een Kia Picanto tot aan een Kia XCeed Station, Er zijn heel veel mogelijkheden.

De goedkoopste lease auto vind je bij Autohopper Loenen!

Ben jij als particulier op zoek naar een goedkope lease auto? Van een Kia Picanto tot aan een Renault Megane, Bij Autohopper Loenen hebben we altijd een geschikte auto. Ben je als bedrijf op zoek naar een goedkope zakelijke leaseauto? Kies dan voor ons. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor zakelijke shortlease. Short lease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract

voor minder dan twee jaar. Benieuwd naar de opties? Kom langs bij Autohopper Loenen aan de Hoofdweg 24.

Auto huren voor een maand? Ga snel naar Autohopper Loenen!

Bij Autohopper Loenen is het mogelijk om voor langere tijd een auto te huren. Wist je dat het voordeliger is wanneer je kiest voor auto huren per maand dan wanneer je huurt met meerdere losse dagen? Kies voor auto huren met een lange termijn en neem contact met ons op via 055 5051271.

Auto huren voor een maand? Ga snel naar Autohopper Loenen!

Bij Autohopper Loenen is het mogelijk om voor langere tijd een auto te huren. Wist je dat het voordeliger is wanneer je kiest voor auto huren per maand dan wanneer je huurt met meerdere losse dagen? Kies voor auto huren met een lange termijn en neem contact met ons op via 055 5051271.

Wil je voor de vakantie een auto huren?

Ga jij binnenkort op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of een ander Europees land? Huur een vakantieauto bij Autohopper in Loenen! Het is bij ons mogelijk om een auto te huren om naar het buitenland te rijden.

Ga je op wintersport? Huur een auto met winterbanden!

Ga veilig onderweg met een huurauto van Autohopper Loenen. Wij hebben verschillende auto’s die geschikt zijn om veilig door de bergen te rijden, zoals een Kia Niro, Peugeot 508 of een Volvo S60. Wanneer je een auto huurt voor de wintersport dan is het mogelijk om te kiezen voor winterbanden. Benieuwd naar welke auto bij jou zou passen? Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie een auto met een trekhaak reserveren?

Ja! Die hebben wij! Huur bij Autohopper Loenen een auto met trekhaak. Daarnaast kun je uit nog meer accessoires kiezen, zoals dakkoffers, winterbanden, navigatie en meer.

Mag ik met een huurauto naar het buitenland?

Je mag een auto huren en naar het buitenland. In principe kun je naar alle West-Europese landen rijden die op de groene kaart staan.

Ik wil een auto huren met onbeperkte km’s. Is dat mogelijk?

Nee, helaas bieden wij geen huurauto’s met onbeperkte kilometers aan. Je krijgt wel de eerste 100 kilometer gratis van ons. Daarna betaal je per extra km.

Hou oud moet ik zijn om een auto te huren?

Bij ons kan iedereen met een rijbewijs probleemloos een auto huren. Zelfs als je 19 jaar bent kun je een auto huren. Daarbij is het niet mogelijk om je eigen risico te verlagen als je jonger bent dan 21 jaar.

Ik wil een elektrische auto huren in Loenen. Kan dit bij jullie?

Ja! Wij hebben meerder elektrische auto’s beschikbaar voor de verhuur.

Mag ik ook met mijn pinpas een auto huren?

Je kan bij ons een auto huren zonder creditcard. We zien het liefst een pinpas.

Kan ik bij Autohopper Loenen een auto huren zonder borg?

Bij ons moet altijd borg betaald worden. Dit zorgt er namelijk voor dat er voorzichtiger met de auto wordt omgegaan. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan verlaagd worden. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.